13 oktober: Gröna finanser - en lägesuppdatering för kommuner

Den 13 oktober klockan 13.30-15.30 bjuder Klimatkommunerna in till en lägesuppdatering om gröna finanser. Målgruppen är miljöchefer/miljöstrateger, finanschefer/finansekonomer och politiker i svenska kommuner.

Vi har samlat experter från branschen för att berätta vad som är på gång inom hållbara finanser (fokus klimat). Funderar du på vad din kommun kan göra för att minska klimatavtrycket från kapitalplaceringarna? Har du hört om EU-taxonomin som är på gång utan att riktigt förstå vad den ska vara bra för? Eller undrar du vad gröna obligationer är och varför de är bra? Kom och lyssna och ställ dina frågor!

Med oss ”på scen” har vi bland andra:

• Anna Jönsson, Storebrand
  • Anja Rundquist, Trucost
  • Marja Carlsson, SEB
  • Helena Lindahl, Storebrand
  • Fredrik Block, Göteborgs stad
  • Björn Bergstrand, Kommuninvest

Fullständigt program kommer inom kort. Anmäl dig gärna här redan nu.