Forum för klimatinitiativ

Klimatiniativ steg för steg – vi hjälper er komma igång! Vill din kommun eller region ta nästa steg mot klimatneutralitet och ett hållbart samhälle? Nu finns chansen att delta i ett nystartat forum för klimatinitiativ. Här erbjuds du verktyg, kunskap och rådgivning för att utveckla och utöka ert arbete.

För att kunna ge stöd till fler kommuner som vill starta och utveckla klimatinitiativ (och för er som har signerat klimatkontrakt) bjuder Klimatkommunerna tillsammans med Sustainable Innovation in till Forum för klimatinitiativ. Sustainable Innovation vill som icke vinstdrivande forskningsaktör bidra till en samhällsförändring som gör klimatet, affären och livet mer hållbart. I sitt arbete har de varit delaktiga i uppstarten av flera klimatinitiativ. De var med och grundade LFM30 i Malmö och stöttar Klimatarena Stockholm, Gävle Klimatavtal och flera andra kommuner i sin uppstart och utveckling.

Vad erbjuder forumet?

  • Tillgång till coachning och rådgivning från Sustainable Innovations experter
  • Verktyg och insikter för ett organisatoriskt starkt klimatinitiativ
  • Nätverk och hjälp till finansiering genom konsortiebildning och ansökningshjälp

Hur fungerar det?

  • Regelbundna träffar i små grupper med ämnesfokuserade sessioner
  • Praktiska hemuppgifter mellan mötena
  • Vi anpassar teman efter nuläge och utmaningar

Hur ses vi?

Vi blandar digitala och fysiska möten och ser till att din geografiska plats inte blir ett hinder för att delta.

Låter det intressant?

Anmäl ditt intresse så bjuder vi in dig till vårt informationsmöte! Detta är ett första steg och inte bindande i nuläget.

Jag vill delta på informationsmöte

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.