Lär dig mer om EU:s fond för åtgärder inom klimat, miljö och natur!

EU:s miljöfond, LIFE, medfinansierar projekt som utvecklar eller testar nya innovativa lösningar, tekniker eller metoder. Som att testa nya vägar för effektiv energianvändning, minskat avfall eller lägre utsläpp.

Vem kan söka?

Alla företag, myndigheter och organisationer kan ansöka om pengar och utlysning är i april varje år. Vill du vara med och söka medfinansiering för ditt projekt så är det dags att börja planera nu!

Vill du  veta mer? Boka in webbmötet den 30 mars!

Naturvårdsverket bjuder in till ett webbmöte (Skype) den 30 mars kl 9.30-12.00, för alla som vill veta mer om LIFE eller funderar på att söka ett LIFE-projekt. De kommer att gå igenom grunderna för LIFE-programmet, generella regler och hur det går till att söka. Vi kommer också att höra från några tidigare LIFE-projekt och ta del av deras erfarenheter. Det kommer att finnas chans att ställa frågor men skicka gärna dessa i förväg till emma.bergman@naturvardsverket.se

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse till emma.bergman@naturvardsverket.se senast den 13 mars. Anmälan är INTE bindande, men Skype-länken som behövs för att ansluta till mötet kommer endast att skickas ut till de som meddelat sitt intresse att delta.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.