Webbfika 24/9 med Frida Berry Eklund

I dag är 7 av 10 barn oroliga för klimatförändringarna. Och det är de rätt i att vara. Så hur kan vi som vuxna stötta barn som är oroliga? Vilken roll spelar skolan i att rusta våra barn för en framtid präglad av klimatkrisen? Och hur kan kommuner stötta skolors klimatarbete?
Frida Berry Eklund, författare till boken Prata med barn om klimatet och verksamhetsledare på Våra barns klimat (tidigare Föräldravrålet), gästar Klimatkommunernas webbfika den 24 september, kl 14.30–15.00 för att berätta om sin bok och hur den svenska och internationella föräldraklimatrörelsen arbetar för att sätta barnens bästa främst i klimatdebatten.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.