Grässtrån med dagg som blänker.

Vi har fått expertuppdrag i Miljömålsberedningen

Miljömålsberedningen har fått i uppdrag av regeringen att föreslå en samlad strategi för att minska klimatpåverkan från konsumtion. Maria Ivansson, verksamhetsledare på Klimatkommunera, är en av de utvalda experterna som kommer att medverka i arbetet.

-I Klimatkommunerna har vi länge lyft vikten av ett nationellt konsumtionsmål och en strategi för att minska klimatpåverkan från konsumtionen. Det känns väldigt bra och viktigt att få möjlighet att lyfta in kommunernas perspektiv i det arbetet, säger Maria Ivansson.

Läs mer om Miljömålsberedningens uppdrag. 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.