Se webbinariumet ”Värt att veta om vätgas” i efterhand!

Hur kan vätgasen bidra till en miljömässig, ekonomisk och socialt hållbar utveckling?  Vätgas nämns idag ofta som en del av lösningen för minskade utsläpp från energi, industri och transporter.

Varmt välkommen på ett webbinarium 21 juni kl 11-12 där vi kommer gå igenom grunderna kring energisystemet och vätgasens betydelse för en hållbar utveckling. Anna Klasson, spetsansvarig Grön omställning, Sandbacka Science Park och Karl Hillman, docent i miljövetenskap, Högskolan i Gävle, leder oss genom timmen. På slutet kommer det finnas tid för frågor och diskussion.

Webbinariet är öppet för alla och ingen föranmälan krävs. Vi riktar oss till dig som är tjänsteperson, politiker eller bara vill lära dig mer om vätgas, dess potential och hur den kan komma att påverka samhällsplaneringen. Bjud gärna in kollegor du tror skulle vara intresserade!

Se webbinariumet i efterhand här.

Här är presentationen från webbinariumet. 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.