I ❤️ klimatpolitik

Varför backar vi när vi vill framåt?

Samtliga åtta riksdagspartier står bakom Sveriges klimatmål det folkliga stödet för att politiken ska göra mer för klimatet är överväldigande. Ändå går omställningen inte tillräckligt snabbt. Varför har vi lagt i bromsen när det bara borde vara att tuta och köra?

Vi har tagit fram ett upprop med fem punkter vi vill se för att kunna driva en effektiv klimatpolitik lokalt. Är du politiker eller företrädare för en organisation? Genom att skriva under vårt upprop med krav på klimatpolitik som tar oss i mål är du med och uppmärksammar det stora stöd som finns för att göra mer för klimatet. 

Läs mer och skriv under här!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.