Erfarenhetsutbyte

Klimatkommunernas medlemmar träffas ca 3 gånger per år. Vi ses oftast lunch till lunch hos en av medlemmarna. Dag 1 berättar värdkommunen om sitt klimatarbete och dag 2 ägnar vi åt erfarenhetsutbyte och inspireras av inbjuden gäst. Material från träffarna finns att ta del av för våra medlemmar på de interna webbsidorna.

Kommande träffar

På grund av rådande läge med restriktioner för att minska smittspridning har Klimatkommunernas styrelse beslutat att föreningens nätverksträffar hålls via webb. Vi tar möjligheten att öppna upp några av de digitala träffarna, så att alla som är intresserade kan delta. Mer info och anmälningslänk kommer finnas här.

Träffar 2021

Skellefteå värd för virtuellt besök 28/4

Skellefteå stod värd för en digital nätverksträff, och temat var träbyggande.

Bild: Älvsbackabron. Under sommaren 2011 monterades den här vackra gång- och cykelbron. Den har en spännvidd på 130 meter och är totalt 185 meter. Den är Nordens längsta snedstagsbro byggd i trä samt Nordens längsta träbro i ett spann för gång- och cykeltrafik, vilket gör den värdefull för den som vill ta sig mellan Anderstorp och centrum.

Träffar 2020

Digital resa till Botkyrka kommun. 15 december kl 14-16.

Jobbhub, samordnad varudistribution och arbetet mot fossilbränslefri fordonsflotta är några av Botkyrka kommuns framgångsfaktorer i klimatarbetet. Hör dem berätta!

Här hittar du hela programmet

Digital resa till Finspång, november 2020

Den 25 november gjorde vi ett digitalt besök i Finspång. Vi fick följa med på en cykeltur genom den prisade cykelkommunen, lära oss hur vätgas passar in i framtidens energisystem och diskutera hur kommunen kan få till en bra fordonssamordning.

Tidigare träffar:

Anteckningar och bilder från träffarna finns tillgängliga för våra medlemmar på medlemswebben.

2019

Linköping
Örebro
Karlstad

2018

Eskilstuna
Växjö

 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.