Erfarenhetsutbyte

Klimatkommunernas medlemmar träffas ca 3 gånger per år. Vi ses oftast lunch till lunch hos en av medlemmarna. Dag 1 berättar värdkommunen om sitt klimatarbete och dag 2 ägnar vi åt erfarenhetsutbyte och inspireras av inbjuden gäst. Material från träffarna finns att ta del av för våra medlemmar på de interna webbsidorna.

Kommande träffar

Nätverksträff hos Borås Stad, 16-17 november 2021

Träffar 2021

Nätverksträff med digitalt besök i Forshaga, 15 september 

Vi besökte en av våra värmländska medlemskommuner – Forshaga – för att höra om deras klimatarbete. Här hittar du inspelningen. 

Skellefteå värd för virtuellt besök 28 april

Skellefteå stod värd för en digital nätverksträff, temat var träbyggande. Här hittar du inspelningen.

Träffar 2020

Nätverksträff med digitalt besök i Botkyrka kommun, 15 december

Jobbhub, samordnad varudistribution och arbetet mot fossilbränslefri fordonsflotta är några av Botkyrka kommuns framgångsfaktorer i klimatarbetet. Här hittar du inspelningen

Nätverksträff med digital resa till Finspång, november 2020

Den 25 november gjorde vi ett digitalt besök i Finspång. Vi fick följa med på en cykeltur genom den prisade cykelkommunen, lära oss hur vätgas passar in i framtidens energisystem och diskutera hur kommunen kan få till en bra fordonssamordning. Här hittar du inspelningen

Tidigare träffar:

Anteckningar och bilder från träffarna finns tillgängliga för våra medlemmar på medlemswebben.

2019

Linköping
Örebro
Karlstad

2018

Eskilstuna
Växjö

 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.